Om Vikingtest

I en verden der det blir letter og lettere å kjøpe produkter med utallige mulige valg, øker dermed også en usikkerhet. Hva skal man kjøpe? Hvor får man produktet for den beste prisen? Hvordan vet jeg hva jeg skal se etter?  Målet med vikingtest.no er å nettopp svare på alle de spørsmålene slik at du slipper å gjøre uendelig kjedelig research for å finne ut f.eks hvilket kjøpeslap, pulsklokke – eller PC, du bør kjøpe.

Vi har satt sammen et ekspertpanel i alle mulige kategorier for å hjelpe deg som forbruker. Vi har som mål å gjøre det så enkelt som mulig å få frem god og viktig informasjon om produktet. Samtidig legger vi med vår personlige tilbakemelding.

Om scoringssystemet

Vikingtest skal leve opp til navnet. Vi tester produkter med et strengt blikk og ser etter hver minste detalj.  For å få full score 6/6, må produktet holde en meget høy standard på en rekke punkter.

VIKINGSCORE:Bilderesultat for viking hammerBilderesultat for viking hammerBilderesultat for viking hammerBilderesultat for viking hammerBilderesultat for viking hammerBilderesultat for viking hammer

33 kommentarer til «Om Vikingtest»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *