Hodetelefoner | Best i test 2018

Fordelene med et godt par hodetelefoner merkes med en gang du plasserer dem på hodet. Komforten er god, de gnisser ikke mot ørene, og du kunne hatt dem på i timesvis uten ubehageligheter. Lyden er klarere enn på et dårligre headset, bassen er mer fokusert og du vil være stand til å høre detaljer i musikken du ikke har kunnet høre tidligere.

Lydtesten:

Marshall Major II

best i test av hodetelefoner norge 2018 marshall major 2

Marshall sin nye modell Major 2 er en klar testvinner. Lyden er så og si perfekt og bestod lydtesten med glans. Headsettet har en unik komfort som sitter så og si støpt etter hodet, med puter av høy kvalitet. Batterilevetiden sviktet oss heller ikke, vi målte det til over 30 timer!

Et headset du kan ha i mange gode år fremover!

 

 

Sony MDR-ZX220BT

best i test av hodetelefoner norge 2018

En trådløs blue-tooth basert hodetelefon med NFC fra sony. Sony er velkjent for sin lyd-teknologi, og det har de virkelig vist her. MDR-modellen er meget komforabel å ha på seg. Alt dette og likevel innenfor i en billig prisklasse.

Type: On-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 10 timer

Kjøp her

 

iEar BTH75 NC

best i test av hodetelefoner norge 2018

En toppmodell fra iEar med støydempende funksjon, med likevel en veldig imponerende batteritid på 14 timer. Øretelefonene har en innebygd mikrofon som også er meget pratisk og gir et pluss i testen.

Kjøp her

 

 

Sony WH-1000XM2

best i test av hodetelefoner norge 2018

Hadde disse hodetelefonene vært i en billigere prisklasse, hadde denne modellen tronet på førsteplass. Denne lukseriøse varianten fra Sony, tilbyr “Smart listening detection”, slik at hodetelefonene justerer lyden automatisk etter hva du hører på. De har også en slags touch-screen feauture, som gjør at du trenger bare å ta så vidt på hodetelefonene før de slår seg på, skrur ned/opp lyden osv. Batteritiden er også imponerende med over 30 timer spilletid. De har også selvsagt noise-cancelling.

Kjøp her

 

 

Sennheiser PXC 550

best i test av hodetelefoner norge 2018

Senheiser sin nye topmodell PXC 550 har vunnet drøssevis av konkuranser og har blitt sterkt anbefalt av tek.no. Hodetelefonene har et unikt design som skiller seg fra de fleste andre.  De kommer med støydemping og trådløs bluetooth-tilgang som også selvsagt er et pluss. Komforten er noe av det beste vi har vært borte i , og lyden er fantastisk.

Kjøp her

 

CORSAIR HS50 

best i test av hodetelefoner norge 2018 Corsair HS50

Corsair HS50 er et gamingheadset, men fungerer selvsagt utmerket til alle andre oppgaver.  Disse hodetelefonene tilbyr utmerket kvalitet til tross for den lave prisen. De tilbyr ikke surround-effect, men lyden er likevel meget bra og de er også behagelige å ha på hodet.

Kjøp her

V-Moda Crossfade 2 Wireless

best i test av hodetelefoner norge 2018

I motsetning til den forrige nevnte, har dette headsettet fullt surround-effect med en lydkvalitet av de få.  Komforten er enda bedre enn den forrige modellen med tykkere hodepute . De har også oppgradert batteritiden til 14 timer.  Disse blue-tooth baserte hodetelelefonene er trolig de beste V-Moda har kommet med så langt, de har virkelig imponert oss i denne testen. Designet er også noe helt eget.

Kjøp her

 

Sennheiser HD 4.50 BTNC

best i test av hodetelefoner norge 2018

Lyden er meget god, men designet kunne vært litt bedre. Headsettet kan virke litt spinkelt og kjedelig, men den svarte aliminiumsfargen gjør det bedre. Disse business-orienterte headsettene kommer med støydemping og bluetooth-teknologi.

Kjøp her

 

7 kommentarer til «Hodetelefoner | Best i test 2018»

 • 20. april 2023 kl 13:48
  Permalink

  Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  Svar
 • 3. mai 2023 kl 11:45
  Permalink

  I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

  Svar
 • 7. mai 2023 kl 04:39
  Permalink

  After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

  Svar
 • 15. mai 2023 kl 16:32
  Permalink

  Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *