Best i test mobiltelefon 2018

1. SAMSUNG GALAXY NOTE 8

best i test mobil-telefon 2018 SAMSUNG GALAXY NOTE 8

Samsungs Infinity Display har oppnådd den høyeste vurderingen noensinne fra DisplayMate og er 0,1 tommer større enn S8 Plus. Det er 6 GB RAM, den raskeste Qualcomm mobilprosessoren, avansert S Pen-funksjonalitet, to bakre kameraer med OIS, muligheten til å legge til rimelige microSD-kort, ny Bixby-assisterende og en maskinvareknapp dedikert til bruken, forbedret frontkamera, Samsung Pay betalingsteknologi, trådløs og hurtig lading, støv- og vannmotstand IP68, USB-standard C-port og tradisjonell 3,5 mm hodetelefonkontakt. Det mangler ingenting fra Galaxy Note 8, og det fortjener topplasseringen.

2. APPLE IPHONE X

best i test mobil telefon 2018 aPPLE IPHONE X

Etter så mange måneder med hype, uendelig spekulasjon og en bølge av produksjonsforsinkelser, er iPhone X endelig her. Apple sier det er en fullstendig omtale av hva iPhone skal være, 10 år etter at originalen revolusjonerte verden.  For Iphone-elskerne der ute, er det viktig å merke seg et par ting, noen av de grunnleggende aspektene ved iPhone er helt forskjellige på Iphone X, sammenlignet med de tidligere versjonene – det er spesielt at hjemme-knappen og fingeravtrykkssensoren er borte, erstattet av et nytt system av navigasjonsbevis og Apples nye Face ID-opplåsingssystem. Disse store endringene har vi egentlig bare sett på som positivt. Dette er en enormt ekslusiv telefon i en høy prisklasse. Grunnen til av vi satte Apple iPhone X på en andreplass, var fordi Samsung S8 Er veldig lik denne telefonen på mange punkter, men fås for en billigere penge. Om du er en iPhone-tillhenger og er villig til å betale litt mer, er dette et klart valg for deg.

Skjermene er utmerket. IPhone X OLED er gir en pulserende skarphet som merkes bare ved å starte selve telefonen.  Sammenlignet med iPhone 8 er X merkbart kjøligere, og litt mykere i fargen – som gjør det litt enklere å se på i lange perioder. IPhone X har Apples True Tone-system for å justere fargetemperaturen automatisk til det omgivende lyset.

Apple er veldig stolt over at iPhone X-skjermen har Dolby Vision HDR-støtte, så iTunes-filmer behersket i HDR-spill med høyere lysstyrke og dynamisk rekkevidde.

3. SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS

best i test mobil telefon 2018 SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS

Samsung sin nye S8  kommer med en større, strålende 6,2 “QHD-skjerm på verdens første Infinity Screen Display. Den ekspansive skjermen strekker seg fra kant til kant, noe som gir deg mest mulig skjerm, til  minst mulig plass.  Med et 12MP bakovervendt kamera hvor du kan ta fantastiske bilder i hvilket som helst lys. Telefonen kommer også med et eget selfie-kamera som er noe av det beste vi har sett og utfører kameratesten med glans.  Telefonen har med ansiktsgjennkjenning og fingeravtrykkgjenkjenning som fungerer bedre enn noen gang før.  Samsung S8 er vanntet og har overrasket mange på hvor lenge den holder ut på dypt vann før den blir vannskadet. Vi utfordrer selvsagt ingen til å teste dette, men å dusje med den skal gå helt fint.

4. HUAWEI MATE 10 PRO

best i test mobil telefon 2018 HUAWEI MATE 10 PRO

Mate 10 Pro har lignende spesifikasjoner, som Samsung Galaxy S8, mend gså en ekstremt dyktig Huawei Kirin 970 prosessor, dobbelt bak kamera og mer. Det som gjør at Samsung S8 er hakket bedre i denne testen, er infinity-displayed og en litt sterkere prosessor til Samsung S8. Til gjengjeld har Huawei Mate 10 et litt bedre kamera.

Mate 10 Pro har en 6 tommers 18: 9 OLED-skjerm, Kirin 970-prosessor med Neural Network-behandlingsenhet, Android 8.0 Oreo med EMUI 8, 4/6 GB RAM, 64/128 GB intern lagring, to bakre kameraer, 8 megapiksler foran -facing kamera, og massiv 4000 mAh batteri.

En funksjon som skiller Huawei Mate 10 Pro fra Pixel 2, for bedriften, er muligheten til å koble til via USB Type-C-porten til en skjerm, et tastatur og en mus for en nesten full desktopopplevelse. Galaxy Note 8 kan gjøre dette via DeX-enheten, men Mate 10 Pro trenger ikke en separat enhet for å utføre denne funksjonen.

 

5. Google Pixel 2 Xl

best i test mobil telefon 2018

Ved lansering av sin nye mobil har Google fått mye oppmerksomhet. Pixel 2 Xl har definitivt levd opp til forventningspresset og scorer derfor høyt på listen vår. Vekten er på under 200g, men har likevel et kraftig batteri på hele 3520mAh, så batterilevetiden er ingen bekymring. Prosessoren er QS 835 , som er noe av det beste du kan få tak i nå, og RAM på 4 GB, noe som er like mye som en pc. Lagringskapasiteten er på 64/128GB avhengig av hva du velger.  Kameraet kan også konkurere med iPhone X, Huawei og Samsung S8, med sit bakre 12MP kamera og selfiekamera på 8MP.

 

 

6. Motorola X4

best i test mobil telefon 2018

Moto X4 setter et nivå over Mototola G5, og er hakket under Motorola Z2.  Prisen til denne mobilen er mye lavere enn de andre toppmodellene fra de andre leverandørene og er derfor vår favoritt- budsjetttelefonen.  Det følger med to kameraer på baksiden og en veldig kraftig prosessor. Skjermen er selvsagt ikke av Infinity-display kvalitet som Samsung S8, men har likevel et imponerende HD-oppløst display på 5¨2 tommer. Batterier er heller ikke noe dårligere enn de andre modellene, noe som gjør at denne mobilen imponerer i denne prisklassen.

 

Kjøp her

 

7. HTC U11

best i test mobiltelefon 2018

HTC U11 er lynrask rask og gir en god HTC Sense-programvareopplevelse. Mobiltelefonen ligner på en Google Pixel, men har vannmotstand og en dominerende bedre lydkvalitet. Som HTC 10, gir HTC U11 en fantastisk lydopplevelse med to stereohøyttalere slik at det høres nærmest ut som et bærtbart hjemmekinoanlegg.

HTC U11 har en 5,5 tommers LCD-skjerm med høy oppløsning, Snapdrago 835, IP67 støv- og vannbestandig med et  12 megapikselkamera på baksiden.

Displayet er suverent og består alle fargetester vi har kastet til den. Mobilen er billigere enn topp-mobliene i 2018, men er slett ikke mye dårligere. Faktisk gir mobilen en bedre filmopplevelse enn de andre smart-telefonene, med den doble stereo-lyden som følger med.

 

 

8. IPHONE 8 PLUS

Bilderesultat for IPHONE 8 PLUS

Selv om iPhone X-telefonen er ute , betyr det ikke at denne mobiltelefonen er utgått. Tvert imot er denne mobilen fortsatt en av de bedre på markedet. Mobilen har selvsagt et lekkert klassisk Apple-design med en stor skjermoppløsning. Bakkameraet på 12MP er heller ikke utkonkurert ennå og tar knivskarpe bilder.  Det eneste som gjør at mobilen ikke holder tritt med de andre nevnte toppmodellene, er at batteriet på 2700mAh er litt dårligere og mobilen litt mindre kraftig med 3GB Ram. Det må likevel sies at prisen for denne mobilen er kun den halve av iPhone X, men mobilen er selvsagt ikke halvparten så bra. Det kommer derfor an på hvor mye penger du ønsker å bruke.

 

9. LG G6

best i test mobiltelefon 2018

LG sin G6 er en av de sterkeste kandidatene i teste på grunn av sitt utrolige gode bak-kamera på hele 13MP. Dessverre er frontkameraet på bare 5MP, men dersom et selfiekamera ikke er så viktig for deg, er dette kanskje en uviktig detalj. Batteriet er på 3300mAh og prosessoren er i likhet med de andre toppmodellene en QS821 med 4GB Ram. En meget god mobil, men den får likevel et minus i testen for frontkameraet sitt og et litt dårligere design.

 

10. Oneplus 5T

best i test mobil 2018

Oneplus 5T har noen utrolige gode spesifikasjoner de kan skryte av. Med QS835 prosessor og 6/8GB RAM er dette en av de kraftigste telefefonene som utklasserer de fleste mobiler i “slå-på-testen”.  Kameraet er litt dårligere, men selfie-kameraet imponerer med hele 16MP. Det er selvsagt ikke bare megapixler som spiller inn på kamerakvaliteten, og du får derfor ikke akkuratt Huawei, Samsung eller Apple-bilder, men mobilen gjør likevel jobben. Du får  overaskende mye mobil for denne prisklassen.

 

 

5 227 kommentarer til «Best i test mobiltelefon 2018»