Dyson V10 Støvsuger

Dyson V10

Dyson V10
9.3

Kraft

10.0 /10

Batteritid

8.5 /10

Design

10.0 /10

Kapasitet

9.0 /10

Verdi for pengene

9.2 /10

VÅR DOM

Dyson Cyclone V10 er den beste støvsugeren selskapet har produsert hittil, med selskapets ingeniørkunst og et design  som arbeider i perfekt harmoni for å levere det ‘best in business’-produkt.

 

Dysons støvsugere har lenge vært bransjeledende når det gjelder design, bærbarhet og ytelse. Men med den nye Dyson Cyclone V10-ledningsfri støvsuger, har selskapet tatt sitt flaggskipsprodukt tilbake til tegnebrettet. Dyson V10 viser at selskapet har tenkt sin trådløse formfaktor og raffineri i sin syklonteknologi for å oppnå sterkere sugekraft enn noen gang før.

Du kan takke Dysons nye V10 digitale motor for det – en virkelig imponerende teknikk som er i stand til 125.000 rpm (det er over 2000 omdreininger per sekund), opp fra 108.000 rpm på V8.

Når det er sagt, er denne støvsugeren ikke billig. Du kan hente Dyson V10 i noen forskjellige variasjoner, men vi anbefaler Dyson V10 Absolute

Vi anbefaler at du kjøper den hos Whiteaway, da de gir gode garantier og gratis service på produktet:

Pris 5790,- Kjøp hos Whiteaway her Bilderesultat for whiteaway

Netonet tilbyr støvsugeren for 5690, men vi mener at det er bedre å betale 100,- ekstra og få tilgang til en bedre service etter kjøpet, noe Whiteaway garanterer.

Dyson V10 Design

Bilderesultat for DYSON V10 Absolute

Dyson Cyclone V10 har gjort store teknologiske fremskritt innen støvsugeverdenen.

Det første du vil legge merke til er at de ulike delene er plassert på helt annen måte enn tidligere V-seriemodeller.

For eksempel har V10 en front vendt flate, som alle tillegene kan koblies til direkte.

Bak, sitter enhetens utvidede syklonarrangement (med totalt 14 kamre), etterfulgt av den nye V10 digitale motoren – den minste og smarteste, selskapet noensinne har konstruert.

Faktisk sies det å være så intelligent at det kan oppdage variabler som høyde, lufttrykk og temperatur for å tilpasse seg tilsvarende for økt effektivitet. Dyson sier at støvsugeren selv kjenner forskjellen på et bord og et gulv.

Selv om den produserer 20% mer sugekraft enn V8s motor, er den bare halvparten så stor og veier bare 125g mer.

På baksiden finner du V10-filteret, som du nå kan fjerne med en enkel vridningsbevegelse mot klokken, noe som gjør det enklere å rengjøre. En LED-indikator på undersiden av enheten vil gi deg beskjed når det er tid for en vask også.

Nok en gang, Dysons filter sies å være i stand til å fange 99,97% av allergenene i luften – selv de som er så små som 0,3 mikrometer, vil ikke være i stand til å unnslippe V10.

 

Med alle de ulike elementene i vakuumet som nå er ordnet i et in-line-format, oppnår V10 en mer direkte luftstrømningsbane enn noen av sine forgjengere, som selskapet sier gir mye større sugeeffektivitet.

V10 har også en 40% større beholderkapasitet enn V8, med en redesignet “pek og skyv” tømningsmekanisme som gjør det så mye lettere å overføre støv og søppel direkte inn i en søppelbeholder eller plastpose.

Den ene ulempen med å ha en front-facing bin er at du nå må fjerne eventuelle vedlegg når du vil tømme enheten – selv om sjansene er at du allerede gjorde det uansett og aldri skjønte.

 

Å åpne esken er så enkelt som å trykke ned den røde utløsningsventilen under enheten, som glir hele esken ned i prosessen og utelater innholdet innenfor. Ganske vist, føles dette plastfliken litt delikat, så vi håper at det står opp til gjentatt bruk.

En fleksibel gummilip på innsiden av esken forhindrer nesten alt støv og rusk i å komme inn i baksiden av esken, men vi har funnet ut at selv når smuss glir forbi, blir det fortsatt presset ut under tømingsprosessen.

Etter trenden som startet med V8, har Dyson forvist festetastene fra V10, og velger å plassere dem på tilbehørene selv.

Dette gjør det mye lettere å løsne vakuumhoder og forlengelsesrør i en rask bevegelse, men det betyr at alt tilbehør som slippes før V8, vil være uforenlig.

 

Dyson V10 YTELSE

Takket være sin nye digitale motor og 14-syklon-array suger Dyson Cyclone V10 stor tid. Vi mener ikke det i en negativ forstand – det er faktisk et stort kompliment i vakuumverdenen.

I løpet av ukene har vi måttet sette V10 gjennom sine skritt, og vi har funnet det å fungere utrolig bra i stort sett hvert tørr støvsuger scenario – med noen få unntak. Heldigvis hadde Absolutt + -modellen vi testet, vedleggsverktøyene for hvert av disse scenariene.

Direct Drive-vedlegget er det vanlige vakuumhodet som du sannsynligvis vil få mest mulig ut av hverdagen, selv om vårt favorittverktøy må være Soft Roller Cleaner Head, som er i stand til å plukke opp større stykker av rusk som kjæledyr, frokostblandinger, kattull og mer.

 

Andre bemerkelsesverdige vedlegg er Mini Motorized Tool, som er perfekt for støvsuging på trapper eller polstring, det spisse stikkontakten, som lar deg vakuum dypt inn i hjørner og sprekker, og Flexi Crevice Tool, hvilke funksjoner og uttrekkbar slange. Denne er spesielt nyttig for når du vil støvsuge i begrensede rom, som det indre av en bil.

Som det tilsynelatende er uunngåelig med stoksuger, opplevde vi noen få blokkeringer ved en anelse. Vi fant at vev og wrappers ofte ville føre til at V10 skulle jamme opp, med den eneste løsningen som er den umiddelbare fjerningen av nevnte hindring.

 

Du vet den ekstra kraften vi snakket om tidligere? Vi var ikke tullet – Dyson Cyclone V10 er like kraftig som et sløyfe vakuum selskapet har gitt ut så langt.

Det er tre strøminnstillinger tilgjengelig på V10 – lavt, middels og maksimalt. Din bruk av hver vil trolig bli styrt av overflaten (eller flekken) du rengjør, og hvor mye lade enheten holder (som du kan måle på LED-indikatoren når den er i bruk).

Heldigvis har V10 et mye mer energi-tett batteri enn sine forgjengere, noe som betyr at du kan støvsuge kontinuerlig i opptil 60 minutter på laveste innstilling. Denne innstillingen var også generelt mer enn sterk nok til å løfte eventuelle smuss vi satte foran den.

Maksimal effekt gir utrolig suging (vi legger fingrene opp i vakuumhodet og ble overrasket over hvor sterk det var – nok slik at vi på det sterkeste vil foreslå at du ikke prøver dette hjemme), men dessverre vil denne innstillingen helt tømme batteriet etter omtrentlig Fem minutters bruk.

Det er vår oppfatning at V10s middels kraftinnstilling, som gir deg ca. 30 minutters kontinuerlig bruk, er den du vil bruke mesteparten av tiden, med den maksimale innstillingen reservert for små støvsugingsøkter og de tilfellene hvor du virkelig har hardt smuss fanget i teppet, gulvsprekker, eller matter.

Det nye og forbedrede batteriet betyr også raskere ladetid, og tar omtrent 3,5 timer å gå fra et helt flatt batteri til fulladet.

 

 

Bilderesultat for DYSON V10 Absolute

 

 

 

 

 

 

 

Dyson Cyclone V10: Den endelig dommen

Dyson Cyclone V10 er en utrolig prestasjon av  konstruksjon og design som gjør at nesten alle andre støvsugere på markedet virker drastisk dårligere ved sammenligning. Det eneste negative ved dette produktet, er at denne tingen et dyr.

Når det er sagt, kommer en slik teknologisk fremgang med en heftig prislapp, og det er sannsynlig at V10 vil bli litt for dyrt for mange potensielle kjøpere.

Likevel er dette den mest avanserte håndstøvsugeren på markedet med god margin. Hvis du er ute etter en ledningsfri støvsuger og ikke vil betale for noe annet enn det beste, da er Dyson Cyclone V10 det helt klart beste valget for deg.

10 kommentarer til «Dyson V10 Støvsuger»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *