Dyson V8

Dyson V10 forblir kongen av håndstøvsugeren der ute, men når det er sagt, er V8 Absolute en fantastisk erstatning av en støvsuger, og markerte seg som en betydelig forbedrelse over sin forgjenger V6.

Dyson V8 Absolute gjennomgang: Det du trenger å vite

Bilderesultat for dyson v8

Dysons V8 Absolute, trådløse støvsuger tar ibruk alt det imponerende med V6 Absolute , og tar det videre til neste nivå. Støvsugeren ser ikke ut til å være annerledes enn forgjengeren, men de små innebygde tekniske detaljene er det som gjorde at Dyson V8 var den beste på markedet under lansering.

V8 er drastisk roligere enn den forrige V6, noe som gjør støvsuging til en mindre anstrengende oppgave. Dyson hevder at det er 50% reduksjon i støy, og mens vi må ta Dysons ord for det, er det definitivt merkbart lettere på ørene. Det er en mye lavere lydfrekvens, og mens støvsuging aldri er en stille aktivitet, er det likevel fint å se at støyen er redusert.

Den digitale motoren inne i V8 Absolute har mer kraft. Den kjører nå på 425W, mens V6 med 325W. Beholderen er også nå av høyere kapasitet på 0,54 liter sammenlignet med den tidligere modellen på 0,4 liter.

Bilderesultat for dyson v8 capacity

En viktig forandring som må nevnes, er batterikapasiteten til V8  som nå er doblet til 40 minutters kjøretid. Det i kombinasjon med den store kapasiteten, betyr at du både må tømme og lade V8 langt sjeldnere.

Selv om Dyson ville si at 20 minutter på den forrige modellen var rikelig med tid for å gjøre huset ditt raskt rent, er ekstra kjøretid fortsatt en god ting å ha. Hvis du bruker mini-motorisert verktøy, vil du komme rundt 25 minutter. For første gang er det også en batterimåler, så du vet hvor mye batteri som er igjen.

 

Pris 3489,- Kjøp hos Whiteaway her Bilderesultat for whiteaway

 

Dyson V8 Absolut gjennomgang: Brukervennlighet

Måten du bruker V8, har ikke endret seg. Den bruker fortsatt et utløserhåndtak med alle hovedkomponentene plassert nær hånden din. Dette hjelper V8s manøvrerbarhet og betyr at rengjøringsloft blir mindre slitsomt, siden det meste av vekten er plassert nær hånden.

 

 

For et trådløst vakuum så dyrt som V8, ville jeg ha likt det om utløsergrepet var mer behagelig. Den er laget av hard plast og siden av motoren gni mot toppen av tommelen, noe som kan bli litt ubehagelig. Et mykere plast- eller gummibelegg ville ikke ha gått galt og ville også hjelpe med grep.

V8 er fortsatt veldig mye et dobbeltfunksjonsvakuum, som fungerer både som en håndholdt og en standard trådløs. Du kan feste V8s mange tilbehør enten direkte til det håndholdte vakuumet eller brukes i kombinasjon med det nå oransje forlengelsesrøret for støvsuging høyt eller lavt. Det var like lett å rengjøre gulvet som det var å rense bokhyller eller støvete takhøyder.

 

Det er en annen nyttig tweak her, der det kommer til å bytte tilbehør. Utløserklipset er nå flyttet til tilbehørshodet, mens det pleide å være på forlengelsesrøret og hovedenheten. Tidligere betydde det å fjerne tilbehør ble en jongleringshandling, men operasjonen er nå raskere og langt lettere å fullføre med bare frihånden.

Bilderesultat for dyson v8

V8 Absolute leveres med et mykt rensepinne, ratt med direkte kjøre, mini motorisert verktøy, kombinasjonsverktøy og stivt spaltverktøy, så det er et verktøy for stort sett alle rengjøringsoppgaver du kan tenke på. En dockestasjon er inkludert, som kan monteres på veggen. Dette gir deg et sted å lagre V8 når den ikke er i bruk, samt tilbehør, og sørger for at den belastes når du trenger den.

 

Å tømme kassen er en behagelig enkelt affære og har også sett ytterligere forbedringer fra V6. Du trenger bare å løsne fangsten øverst og trekke oppover, som igjen frigjør lokket på bunnen for å skille ut smuss. I V6 fant du at smuss ville bli fanget i esken når det tømmes, vanligvis langs sidene på grunn av statisk tilstand. Nå glir en gummistrikk nedover siden av kassen, og skraver overflødig smuss som en gnist. Det er en enkel, men effektiv endring, og betyr at du ikke trenger å rengjøre innsiden av esken manuelt.

Dyson V8 Absolut gjennomgang: Ytelse

Bilderesultat for dyson v8

Hvis du noen gang har brukt en elektrisk tannbørste, har du kanskje lagt merke til at motoren begynner å rotere langsommere når batteriet går ned. Dette er ikke tilfellet med V8, som med tidligere modeller, da et fadefritt litiumionbatteri brukes. Uansett om du bruker den med et fulladet batteri eller mot slutten, var sugemidlet det samme. Også suging påvirkes ikke signifikant av nivået av smuss som er akkumulert i esken, heller.

V8s økte kraft utgjør motoren spinn på opptil 110.000 RPM, det samme som på forrige modell. Dysons nominelle sugekraft har imidlertid økt, fra 100 luft watt til 115 luft watt i den nye modellen.

Dessverre kunne vi ikke teste V8s sugekraft ved hjelp av vår standardtest, noe som gir en lesing i kilopascals (kPa). Dette skyldes at når du lager en perfekt tetning med V8-dysen, slår motoren seg av automatisk etter bare et sekund, noe som gjør det vanskelig å få en nøyaktig avlesning av sin fulde sugeevne. Dette forhindrer unødig belastning på motoren dersom røret blir tilstoppet, men betyr at vi må stole på våre mer subjektive tester.

Det er unødvendig å si, under testene har Dyson V8 Absolute utført ulastelig og like godt som noen av de leddene sylinderstøvsugene vi har testet. Det myke renserøret gjorde lett arbeid med vår harde gulvetest, og rydde opp 95% av fint pulverutslipp i ett feie og sørget for en buffering mens den gikk. Dette var med svært lite press utøvd mot gulvet, med litt mer kraft, slår V8 opp hele rotet på en gang.

Den direkte kjørehodet har også utført utmerket på teppeoverflaten vår, og samler kullsølsspillet med minimal oppstyr og med bare det sporadiske løse stykket som flyr bort fra hverandre. Den direkte kjørehodet er i stand til å presse borstene dypt inn i teppet ditt og trekke opp rusk, selv i haugen.

Den direkte kjøregulvhodet har en leddbøyle som gjør den utrolig behagelig. Rengjøring rundt stolben og under skap ble nesten underholdende da V8 danset mellom objekter og glidet over overflater støttet av strømprofilhodene. Den mini motoriserte verktøyet gjorde også lett arbeid med vanskeligere jord i smuss.

or vanskeligere smuss kan Max Power-modusbryteren aktivere enda høyere sugeinnhold, men dette vil tømme batteriet veldig raskt, og gir bare syv minutters kontinuerlig drift. Bryteren er flyttet fra tidligere modeller og er nå funnet øverst, noe som gjør det enklere å slå av og på etter behov.

Postmotorfilteret har også blitt omformet, noe som betyr færre allergener og smuss skal kastes ut i luften. Jeg er heldig nok til ikke å bli rammet av allergier, men i lange perioder med støvsuging følte jeg aldri at luftkvaliteten ble påvirket på samme måte som gamle støvsugere pleide å la luften føle seg tung.

Dyson V8 Absolutt gjennomgang: Bedømmelse

V8 Absolute viste seg å være flink til å gå fra harde gulv til teppebelagte områder uten problemer, noe som gjør den til en svært allsidig renere og sikkert i stand til en fullstendig renhold med forbedret batterilevetid. Du ville håpe det også, vurderer sin øye-vanning pris.

På £ 499 er det ubestridelig dyrt. Ja, det er det beste trådløse støvsugeren du kan kjøpe i dag, og det har noen fantastiske forbedringer over det forrige V6 Absolute. Den V6 Absolute er fortsatt på salg, men og på £ 235 er fortsatt et utmerket trådløs vakuum. Deretter er det V6 Fluffy  (funnet på kr 269) – avhengig av dine behov, vil du heller spare mye på den nyeste modellen. Med mindre du absolutt trenger det beste av det beste, og har dype lommer, er det litt vanskelig å rettferdiggjøre den ekstra utgiften til V8 Absolute, men det vil absolutt ikke skuffe. 

Pris 3489,- Kjøp hos Whiteaway her Bilderesultat for whiteaway

 

maskinvare
Dimensjoner (HxBxD) 240×1,244x224mm
Vekt 2.61kg
Støy – angitt Ikke oppgitt
Bin kapasitet 0.54l
Vakuum Type Trådløs håndholdt
poseløse Ja
Gulvtyper Teppe, harde gulv, polstring
Teleskoprør Ja
filtre Forfilter, etterfilter
Tilbehør Direkte drivrenser, myk renser, mini motorisert verktøy, kombinasjonsverktøy, stivt spalingsverktøy
Kraft og kapasitet
Vakuumkraft – oppgitt (W) 425W
Suging – tom (kPa) N / A
Suging – halvfullt (kPa) N / A
Suging – full (kPa) N / A
Kjøretid 40 minutter
Ladetid 3 timer 30m
Kjøper informasjon
Garanti To års deler og arbeidskraft
detaljer www.dyson.co.uk
Delkode V8 Absolutt

44 kommentarer til «Dyson V8»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *